měšťanský dům.

Jedná se o dvoupodlažní měsťanský dům, zastřešený sedlovou střechou s krytinou z francouzských tašek. Fasáda bohatě členěná štukaturou je na jižní straně pětiosá, původní okna typu T byla v minulosti vyměněna za zcela nevhodná zdvojená kyvná okna bez členění. Severní fasáda do dvora je hladká bez členění, doplněná dvěma balkony s ocelovým zábradlím. Půdní prostor s poměrně vysokou půdní nadezdívkou, krov dřevěné vaznicové soustavy se stojatou stolicí. Stavba spočívá na soklu, vzhledem ke svažité poloze sokl tvoří jakýsi klín. Sokl je z lomového kamene, neomítaný, v pravé části prolomen okénkem v kamenném venýři (zřejmě větrací okénko sklepa). Uliční fasáda je tedy pětiosá, v přízemí je krajní levá osa tvořena pravoúhlým vstupem s dvoukřídlými bohatě vyřezávanými klasicisujícími dveřmi. Ostatní osy tvoří pravoúhlé otvory oken s novodobými nevhodnými výplněmi. Pod okny přízemí slepé obdélné otvory bez členění. Nad otvory v přízemí dochované štukové klenáky šambán - z rozestavění lze vyčíst (v souladu s otvory v patře) jiné rozložení fasády v minulé době. Otvory byly užší a rozestavění os také posunuté. Plocha přízemí je rytě bosována. Patro je odděleno plastickou římsou krytou plechem. Patro je rovněž pětiosé pouze s okny. Je zde ještě patrná původní podobavýzdoby se štukovými šambránami s orámováním a s uchy v horní části. Parapet s podokenní římsou nasedá na ezipatrovou římsu a obsahuje míně vystupujcí štukové podélné pole ve tvaru obdélníka s půlkruhovým zakončením. Suprafenestra je završena řimsou a je bohatě štukově členěna na tři části, dvě krajní nasedají na ucha šambrány a jsou užší, prostřední široké pole obsahuje orámované obdélné pole. Střecha nasedá na bohatě profilovanou římsu. Dvorní fasáda je bez členění, tříosá. V přízemí se nachází vrata v pravé krajní ose, dvoukřídlá dřevěná v portálu s půlkruhovým záklenkem. Dvojice sklepních okének má rovněž půlkruhový záklenek, výplně jsou však novodobé. Mezipatro schodiště je znatelné právě na dvorní straně, kde se nacházídvojice balkonů, balkon vlevo je přístupný dvoukřídlými vraty v pravoúhlém otvoru. Mezi balkony je na úrovni levých vrat obdélné dvoukřídlé okno s půlkruhovým záklenkem. Pravý balkon o půl úrovně výše, přístupný je pravoúhlým vstupem. Horní třetina fasády obsahuje vlevých dvou osách okna v pravoúhlých otvorech, v pravé krajní ose uzké okno podélně obdélné s dvoutabulkovou výplní. Zda je v tomto řešení zachováno původní řešení je nejisté.