hřbitovní kaple se zvonicí

Jednoduchý orientovaný objekt obdélného půdorysu s obloukovým závěrem, omítnutý hladkou vápennou omítkou bílé barvy, sedlová valbená střecha krytá eternitem nese zvoničku s lucernou a cibulovitou bání pobitou plechem. Průčelí s dominantním vstupem s půlkruhovým zakončením je rámováno šambránou s klenákem, uzavřeno je dvoukřídlými dřevěnými plnými vraty. Po stranách vstupu a na nároží pilastry nesoucí profilovanou římsu, v trojúhelníkovém štítu je prolomeno okno se stlačeným záklenkem. Interiér je prázdný, osvětlený dvěma okny, dřevěný strop napodobuje neckovou klenbu, dlažba mramorová, šachovnicová. V závěru malá pravoúhlá nika. Z vnější strany nad vstupem je osazena pískovcová pamětní deska s nápisem: „BENEFACTORIBUS/ IM HONORUM/ S:S: CAROLI et MATHIAE/ sub/ CAROLO STROBICH DECANO/ AEDIFICATA/ 1810“.