kostel sv. Jiří

Volně stojící orientovaná stavba, stojící uprostřed hřbitova. Jednoduchá sálová stavba obdélníkového půdorysu, s trojbokým presbytářem, postavená ze smíšeného zdiva a zastřešená sedlovou střechou krytou eternitem, na níž je osazen čtyřboký sanktusník ukončený jehlancovou střechou, z pozinkovaného plechu. Před západní průčelí předstupuje masívní čtyřboká věž ukončená osmibokou bání s lucernou. K severní stěně presbytáře je přistavěna dvoupodlažní sakristie obdélného půdorysu, zastřešená plechovou valbovou střechou. Okna jsou obdélná, šestitabulková, v horním patře půlkruhově zaklenutá, bez šambrán. Vnější omítka vápenná, v základních plochách ve žluté barvě, vystupující články okrové. Presbytář je zaklenut konchou s výsečemi, loď plochostropá. V podvěží se uplatňuje křížová hřebínková klenba, v sakristii placka. V západní části lodi je vestavěna dřevěná kruchta na kamenných toskánských sloupcích s výraznou entazí, stojících na krychlových soklech. V interiéru tři deskové reliéfní náhrobníky s nápisy.