kostel sv. Michala

Jednolodní orientovaný kostel s hranolovou věží v severním boku trojboce uzavřeného presbytáře a s chrámovou předsíní na západě. Fasádu člení ploché rámování, vybíhající do korunní římsy. Okna půlkruhově zaklenutá, postranní vchody jsou v ostění s nevýrazně plastickými rámy s ušima (nad jižním bočním vchodem je letopočet 1682). Věž je čtyřboká, hmotná, plošným rámováním rozdělena do třech pater, z nichž dvě mají poměrně malá okna. Patro pod korunní římsou je proraženo oknem s půlkruhovým záklenkem, nad ním je čtvercový ciferník věžních hodin. Věž kryje jednoduchá cibule. K lodi, zastřešené strmou sedlovou střechou, je na západě představěna novodobá předsíň, s vnějšku řešená jako průčelí s volutovým štítem a kazulově zprohýbanými okny.