márnice

V západní ohradní zdi v jejím středu se nachází obdélná klasicistní márnice se sedlovou střechou, jejíž západní obvodová stěna je tvořena ohradní zdí. Střecha márnice je kryta pálenou bobrovkovou krytinou. Vstupní průčelí je orientováno do hřbitova, k východu a v nárožích je členěno pilastry dosedajícími na předsazenou patku a jsou ukončeny korintskou hlavicí. Hlavice pilastrů nesou korunní profilovanou odstupněnou římsu obíhající márnici po obvodu. V přízemí je prolomen dveřní otvor, kde dveře dvoukřídlé, novější. Trojúhelný štít zvedající se nad korunní římsou je po obvodu výrazně lemován profilovanou obvodovou římsou. Uprostřed plochy štítu se nachází kruhové slepé okénko. Boční fasády jsou hladké, horizontálně členěny mírně předsazeným soklem a ukončeny korunní profilovanou římsou. Téměř ve středu plochy boční fasády je prolomen okenní otvor s polokruhovým ukončením, v odstupněném ostění. Okno v dřevěném rámu, členěno na šest polí a osazeno ve špaletě. Interiér márnice nebyl v době dokumentace zpřístupněn.