kaple sv. Jana Nepomuckého

Menší zděná omítaná samostatně stojící stavba uprostřed návsi. Kaplička je obdélného půdorysu s půlkruhovým závěrem, průčelí dominuje předsazená hranolová věž. Střecha kapličky je sedlová, nad závěrem půlkuželová, na věži jehlancová, vše je kryto falcovaným plechem natřeným červeně. Střecha věže je završena makovicí a křížem. Plocha fasád je hladká, členěná pouze soklem a jednoduchou korunní římsou, která spolu se stříškou přechází i kolem průčelí věže. Věž je předělena patrovou římsou. Vstup v průčelí je pravoúhlý, v obou bočních fasádách je po jednom okénku zaklenutém stlačeným obloukem. Na věži ze všech čtyř stran je po jednom okně zaklenutém stlačeným obloukem. Mezi prostorem pod věří a vlastní kaplí je půlkruhově zaklenutý otvor, kaplička je zaklenuta plackou, závěr konchou.