židovský hřbitov

Židovský hřbitov úzkého obdélného půdorysu je ohraničen ohradní kamennou zdí. Hlavní vstup na hřbitov z východní strany vstupem v segmentovém dveřním otvoru. Hřbitov o rozloze 1357 m2 je orientovaný ve směru V-Z. Plocha hřbitova je zatravněna, podél jižní ohradní zdi se nacházejí vzrostlé stromy (lípy). Plné dvě třetiny náhrobků jsou židovské kamenné náhrobky od konce 17. století, jedná se spíše o samostatné náhrobky, vyjímečně sdružené. Nejstarší dochovaný náhrobek je z roku 1688. Náhrobky jsou provedeny z bílého maramoru a k jejich zdobení jsou použity rostlinné ornamenty. Náhrobky jsou orientované jedním směrem, k východu. V západní části hřbitova jsou novější náhrobky z konce 19. století a z počátku 20. století.