měšťanský dům

Řadový dvoupatrový pětiosý dům má sedlovou střechou s pěti vikýři. Budova stojí na značně předstupujícím, pravoúhle odstaveném soklu. Přízemí od 1. patra odděluje mohutná hranolová nečleněná pásová římsa, římsa mezi 1. a 2. patrem má podobu nesloženého plochého nečleněného pásu. Korunní římsa je jednoduše pravoúhle odstupňována. Symetricky ve středu průčelí je umístěný pravoúhlý portál obložený tesaným žulovým nečleněným ostěním. Okna jsou pravoúhlá, v přízemí lemovaná malovanými šambránami a opatřena kusými podokenními římsami. Okna v 1. patře sedí na společné průběžné podokenní římse a mají vodorovné nadokenní římsy. Šambrány jsou ploché, neprofilované, stejně jako v 2. patře. U ústředního okna v 1. a 2. patře jsou šambrány zdvojené a zdůrazňují tak hlavní osu budovy. Okna v 2. patře nemají samostatnou podokenní římsu, její funkci přebírá malovaná římsa pásová. Rovněž nadokenní římsy chybí. Uvnitř domu je široký průjezd s nízkou segmentovou klenbou. Fasáda domu v suterénu byla značně změněna přestavbou restaurace.