dům

Jednopatrový dům, na JZ s pavlačí orientovanou do přilehlého dvorku. Severovýchodní a severozápadní obvodovou zdí je dům "vklíněný" do domu čp.119. Jednopatrový dům na obdélném půdoryse. Dům je krytý sedlovou střechou s hřebenem kolmým na Kotnovskou ulici, na JV s pološtítem s polovalbou. JV průčelí s výraznou patrovou římsou, pološtít je jednoduše členěný lizénami. Dům je hladce omítaný, kolem oken a dveří jsou hladké pásové šambrány. V patře JZ průčelí pavlač přístupná z patra domu krytá přesahem střechy. Krytina je novodobá, keramické tašky v červené barvě. Dvorek přiléhá k domu na JZ. Podél domu je zpevněný vybetonovaný pás, zbylá plocha dvorku je zarostlá zelení s úzkým chodníčkem z betonových dlažek.