dům

Řadový jednopatrový dům s hlavním severním průčelím orientovaným do Pražské ulice. Podél západní fasády průchod do bezejmenné uličky spojující ulice Pražskou a Kotnovskou. Jednopatrový dům na obdélném půdoryse. Na širší část domu s hlavním průčelím orientovaným do Pražské ulice navazuje na západě užší křídlo zakončené na jihu štítem. . Hlavní severní průčelí je zakončeno novodobým obloučkovým štítem renesanční formy. Ve štítu dvojice menších oken. Průčelí je v patře 3 osé, v přízemí 4 osé. Dům je hladce omítaný, kolem oken a dveří jsou pásové, štukové šambrány. Část s hlavním průčelím orientovaným do Pražské ulice je krytá sedlovou střechou s hřebenem kolmým na Pražskou ulici. Delší západní křídlo má také sedlovou střechu s hřebenem ve stejném směru. Na JV je do původního dvorku vestavěn přízemní sklad s terasou, která je přístupná z patra domu. Na jižní fasádě hlavní budovy na úrovni podkroví vykonzolovaný balkón se stříškou. Krytina je novodobá, keramické tašky v červené barvě.