dům

Dům tvoří součást městského bloku, průčelí je orientováno severním směrem do ulice Pražské. Parcela obsahuje malý vnitřní dvůr a úzkou soutku mezi domy čp.203, 204 a 210. Soutka sloužila pro odvádění děšťových a splaškových vod. Průčelí domu zcela přestavěno při rekonstrukci v roce 1993. Je tříosé s novodobým psaníčkovým sgrafitem a má dva štíty dle hypotézy o možném původním vzhledu domu. Vnitřní dvůr: K domu patří malý vnitřní dvůr mezi domy čp.209 a čp.208. Soutka: K domu patří soutka vedoucí mezi domy čp.209, 208, 204, 203 a 210 a ústí dřevěnou brankou se zděným nadpražím do ulice Široké. V soutce mezi domy čp.209 a čp.204 je prampouch. Soutka je vedena po spádu a sloužila k odvodnění všech zmíněných domů. V soutce mezi domy čp.209 a čp.204 je prampouch. Soutka vedoucí mezi domy čp.209, 208, 204, 203 a 210 - ústí dřevěnou brankou se zděným nadpražím do ulice Široké.