dům

Průčelí je secesně zdobené – průběžné zdobené pásky, ránování oken a dveří se zaklenutými římsičkami nad otvory. Bosáž na nároží, odstupňovaný sokl. Severní průčelí je hojně porostlé břečťanem. Okna pocházejí z doby secesní úpravy – dvoudílná, dělení do tvaru T s tím, že horní tabulka je rozdělena na čtyři. Dveře jsou novodobé – dvoukřídlé, dřevěné, doplněné úzkými pásky skleněné výplně. Dům důkladně opraven v 90. letech 20. století, tehdy pravděpodobně zřízeno obytné podkroví. Majitel nemovitosti odmítl spolupracovat s odkazem na možnost teroristického útoku. Ohradní zeď lemuje parcelu ze strany Prokopovy ulice. Je cca 4 metry vysoká, jsou v ní vstupní dveře a široký otvor pro dvoje garážová vrata. Jižní část je hustě porostlá břečťanem. Zeď je omítaná, krytá betonovou vlnovkou v odstínu pálené tašky. Výplně otvorů jsou novodobé, dřevěné, bez ozdob, tmavě natřené.