dům

Řadový jednoposchoďový dům na obdélném půdoryse s hlavním tříosým průčelím na západní straně, byla při rekonstrukci v r. 1970 odhalena psaníčková sgrafita, štít oddělen profilovanou římsou. Na straně Lucinovy ulice je hladké průčelí se šikmým opěrákem. Střecha polovalbová s hřebenem kolmým k ulici. Okna a dveře jsou dřevěné, pocházejí z rekonstrukce v r. 1970. Okna jsou osmidělená, dvoukřídlá, dveře mají částečně skleněné výplně a kované kliky. Střecha je sedlová, s hřebenem ve směru východ – západ (kolmo k ulicím), malá polovalba do Kožešnické ulice. Směrem k Lucinově ulici je krov v horní části doplněn „hambálky“ a hřeben střechy je „zakulacen“Větrání a osvětlení okénky ve štítech, dvě větrací okénka v rovině střechy.