zemědělský dvůr

Jedná se o řadový přízemní dům, zakončený polovalbovou střechou krytou pálenými taškami. Dům je situován kolmo k ulici, uliční průčelí je hladce omítnuté štukem, trojosé, s trojúhelným, plošně orámovaným štítem. V levé části přízemí se nachází vstupní dveře do objektu, zatímco napravo od SZ stěny je umístěn vstup na zápraží. Hlavní vstupní dveře jsou zachované původní, jsou dřevěné, rámové konstrukce, dvoukřídlé, obě křídla mají v horní části prosklený čtvercový otvor. Dveře jsou osazeny v kamenném ostění. Dveře vedoucí na zápraží jsou dřevěné, novodobé. Okna v přízemí jsou dřevěná, šestitabulková, špaletová, osazená ve štukových rámech, barevně odlišených od zbytku fasády. Okna umístěná ve štítu jsou stejná jako v přízemí, pouze menšího rozměru a osazená v segmentově zaklenutých štukových rámech. Dvorní štítová strana je také hladce omítnutá štukem, trojosá, ukončená trojúhelným štítem, který je od plochy přízemí oddělen vodorovným štukovým pasem. Přízemí je zleva prolomeno jedním čtvercovým, čtyřtabulkovým okenním otvorem a dvěma dveřními otvory. Vstupní dveře umístěné uprostřed jsou prosklené, jednokřídlé, rozčleněné do osmi tabulek, zatímco dveře úplně napravo jsou rovněž prosklené, osmitabulkové, avšak trojkřídlé a vedou do obytné místnosti. V ploše štítu se nacházejí dvě šestitabulková okna, shodná s okny v uličním průčelí. Štít je ozdoben jedním kruhovým oknem, které je umístěno na středové ose štítu nad oběma okny. Všechny okenní a dveřní otvory jsou lemovány štukovými rámy, barevně odlišenými od zbytku fasády.