ohradní zeď s bránou neogotická

Hospodářská budova ve dvoře děkanství, jejíž průčelí tvoří patrovou neogotickou kulisu s branou, navazující na uliční průčelí budovy děkanství. Zděná přízemní stavba na obdélném půdorysu, je podélně přistavěná k sousednímu domu. Uliční průčelí má symetrickou kompozici se segmentovým vjezdem uprostřed. Fasáda je členěna lisenami na široké střední pole a dvě úzká boční pole. Liseny jsou shora provázány hrotitými záklenky(nad středním polem trojice záklenků), nad nimiž je štít ukončen cimbuřím. Patrová část vystupující nad přilehlou bránu je jen slepou kulisou, řada oken je z rubu zaslepena. brána: zděná kulisová neogotická brána po stranách flankovaná širokými lisenami, spojenými nahoře obloučkovým vlysem, zakončená výrazným cimbuřím. Průjezd se segmentovým záklenkem je uzavřen dvoukřídlými dřevěnými novodobými vraty.