dům

Severně od domu se nalézá dvůr. V šedesátých letech byly interiéry domu radikálně změněny čímž došlo k znehodnocení celé stavby. Dvoupatrový dům na náměstí. Za domem dvůr. Hladká jižní fasáda je členěna čtyřmi osami. V přízemí bosovaná omítka. Ve druhé ose zleva se v mělkém rizalitu nacházejí dřevěná vrata s půlkruhovým nadpražím. Okna přízemí jsou dřevěná dvojitá s poutcem ve 2/3 výšky s horním výklopným křídlem. Sokl naznačuje omítka. První patro odděluje římsa, nad kterou se nachází parapetní římsa oken prvního patra. Mezi římsami se pod okny v úrovni šambrán nacházejí konzolky. Okna v patře jsou se šambránami a rovnou suprafenestrou. Okna ve druhém patře mají jednoduchou šambránu s klenákem. Pod okny se nachází parapetní římsa. Hlavní římsa je profilovaná. Nároží prvního a druhého patra jsou bosované. Sedlovou střechu kryje AC krytina červené barvy. Severní dvorní fasáda je hladká omítaná , upravená v šedesátých letech dvacátého století.