dům

Volně stojící patrová obdélná stavba čp.35, zčásti podsklepená, zděná, opatřená hladkou vápennou omítkou (architektonické prvky bílé, zbytek okrový). Dispozice převážně dvoutraktová. E x t e r i é r : předsazený sokl je hladký, s hrubou cementovou omítkou, hlavní i mezipatrová římsa jsou profilované, dvoukřídlá šestitabulková okna bez šambrán. Hlavní jižní průčelí : 6osé, čtyři střední osy tvoří mělký rizalit, okna 2. osy jsou zaslepená, v 5. ose přízemní dveře. Rizalit vrcholí tympanonem, vymezeným profilovanou římsou a v jeho středu je reliéf znázorňující zahradnické náčiní : na hladkém soklíku je zobrazena konev, hrábě, sekerka a lopata a provází jej květinová girlanda. Východní i západní průčelí : 2 osé. Severní průčelí : je nepravidelně 3osé, střední osu tvoří rizalit (se sociálním vybavení) bez architektonického aparátu, vlevo od něj chybí mezipatrová římsa. V 1. ose přízemí dveře, 3. osa v patře neobsazená.