městské opevnění část 2

Za domy severní fronty ulice Filištínská východně od Pardubické fortny, za domy severní strany Všehrdova náměstí, za domy východní fronty ulice Hradební (po bývalou Horní bránu) čp. 98 - hlavní hradba nezachována, parkánová hradba s částí půlkruhové bašty - S obvodová zeď čp. 98 čp. 44 - hlavní hradba nezachována, parkánová hradba - tarasní zeď na zahradě parc. č. 30/3, částečně novodobá rekonstrukce čp. 45 - hlavní hradba nezachována, parkánová hradba - tarasní zeď na zahradě parc. č. 30/1, novodobá rekonstrukce čp. 144 - hlavní hradba nezachována, parkánová hradba - tarasní zeď na zahradě parc. č. 30/4, novodobá rekonstrukce čp. 46 - hlavní hradba - severní zeď severního křídla objektu na parc. č. -25/2 a východní zeď severního křídla a navazující části V křídla, autentičnost nejistá, parkánová hradba - tarasní zeď na zahradě parc. č. 30/2, novodobá rekonstrukce bez čp. - hlavní hradba nezachována, parkánová hradba s půlkruhovou baštou - tarasní zeď na zahradě parc. č. 1/1 čp. 228 - hlavní hradba nezachována, parkánová hradba - S zeď nádvoří parc. č. -955, východní ohrazení města - východní zeď nádvoří parc. č. -955 bez čp, parc. č -184 - válcová bašta - viz samostatný doplňkový list čp. 57 - hlavní hradba - Z obvodová zeď domu, autentičnost nejistá čp. 65 - hlavní hradba - V zeď dvora, autentičnost nejistá