měšťanský dům

Jednopatrový řadový dům o čtyřech okenních osách, který je součástí souvislé uliční zástavby. Dům má mírně vystupující střední rizalit a sedlovou střechu s pěti různě velkými tvarovanými vikýři. Budova je opatřena nečleněným trnožem. Podlaží jsou oddělena profilovanou pásovou římsou, bohatěji členěna a předstupující korunní římsa ukončuje kompozici průčelí. Rizalit v 1. patře po stranách a uprostřed je dělen širokými lizénami. Šíře rizalitu zaujímá v obou patrech dvě střední osy. Okna v obou patrech jsou pravoúhlá, rámovaná profilovanými pásy, které mají uprostřed nahoře klenáky. Okna v přízemí jsou opatřena podokenními římsami, funkci podokenní římsy v patře přejímá průběžná pásová římsa. Pravoúhlý vchod, rámovaný obdobně jako okna, je umístěn asymetricky v pravé ose. Čelo rizalitu je členěno kvádříkovou bosáží vytaženou v omítce, zbytek fasády v přízemí je členěn táhlými horizontálními pásy. V 1. patře je fasáda, mimo rizalit, hladká, orámována jen nárožní rustikou.