kaple sv. Archanděla Michaela

Podélné orientované jednolodí s polygonálním chórem. Střechy sedlové a valbové, nad štítem osazen sanktusník. Omítaná průčelí s nárožními kamennými kvádry jsou hladká, ukončená hlavní římsou. Chór člení odstupněné opěrné pilíře. Lomená okna doplňují kružby. V ose západního průčelí umístěný sedlový přetínaný portál lemují přípory s kanelovanými šroubovými pákami, jejichž hlavice nesou vimperk lemovaný kraby, s křížovou kyticí ve vrcholu, z boku jej doprovází fiály. Ve spodní části je vložen lomený tympanon s reliéfem trůnící madony mezi dvěma klečícími anděly. Průčelí ukončuje stupňovitý štít, při okrajích zdobený kružbami, ve vrcholu jím prorůstá polygonální konsola kamenného sanktusníku, opatřeného lomenými okénky se stanovou stříškou.