měšťanský dům

Nárožní, tříetážový dům krytý sedlovou střechou s vikýři ve dvou vrstvách. Průčelí o sedmi a osmi okenních osách a fasádou formovanou v historizujícím stylu. Na jednotlivých krajních okenních osách rizalit zdůrazněný vybíranými pilastry a vloženými sloupy, ukončená atikou a cimbuřím. Okna v lištových šambránách, v přízemí a v 1. patře se segmentovým záklenkem, ve 2. patře pravoúhlá. Podokenní i nadokenní, korunní a výrazně zubořezaná kordonová římsa má uprostřed jemné ažurování. Hlavní vstup z Kostelní ulice portálem se segmentovým záklenkem a originálními, dřevěnými kazetovými dveřmi, zdobenými vyřezávaným ornamentem tetrafoliálního vegetabilia v kruhu. Dvorní fasáda bez členění, okna typově shodná s uličním průčelím. Schodišťová okna jsou široká, trojdílná, ve vytažených šambránách.