bývalá jídelna

Volně stojící zděná jednopatrová budova s nárožní hranolovou věží ukončenou osmibokým stanem. Vstup krytým schodištěm do věže, schodiště kryje pultová střecha podpíraná 1 toskánským sloupem na arkádách. Věž člení sdružené (2 nebo 3) půlkruhovitě ukončená okna, nahoře pod korunní římsou obloučkový vlys. Nároží věže skosené s bosáží. Boční průčelí dvouosé má hrázděný štít s polovalbovou střechou krytou eternitem okna obdélná ukončená segmentem se 3 klenáky. Nároží bosována. Průčelí do ulice o 7 osách má v levé krajní ose rizalit se štítem, bosovaným nárožím, půlkruhovým záklenkem, šambránovou plochou a klenákem, v patře s šambránou a klenákem. Patra dělí kordonová profilovaná římsa. Vlevo od rizalitu přízemní přístavek o 3 arkádových vysokých oknech na jehož boční fasádě nápis 1867 H. v. M. 1873. Nad Mattoniho monogramem rytířská koruna. Datum výstavby hlavní budovy s věží určuje datum na věži rok 1894.