městský dům

Nárožní, zděný, omítaný, dvoukřídlý dvoupatrový dům o 5 × 7 osách se střechou sedlovou (dozadu s neodděleným plochým trojúhelným štítem, do Řeznické ulice zalomenou podle půdorysu domu (L), s hřebenem rovnoběžným s průčelím), eternitem. Hlavní průčelí má přízemí upraveno pro dva výkladce a zbytek stěny člení pásová rustika. Nad kordonovou římsou přes obě poschodí při mírně okoseném nároží i při pravé straně lizéna s novogoticky tvarovanou vpadlinou po výšce dříku. Okna obdélná v profilovaných šambránách, s podokenními římsami. Pouze kolem střední osy na konzolách a soklech pilastry, přerůstající nad hlavní římsou v tupě zakončené čtyřboké věžičce. Třetí je vložena mezi ně. Osa od rohu hlavní budovy do bývalého náměstí (na boční fasádě) je vstup do domu.