lázeňský dům

Řadový dvoupatrový dům s mansardovou nástavbou, krytý sedlovou střechou. Ve středu hlavního průčelí je dvouosý mělký rizalit. Celé průčelí je hladké, po straně umístěný vstupní portál má stejně jako okna v přízemí segmentové ukončení. Okna v 1. patře rizalitu jsou půlkruhově zaklenuta a zasazena do slepé arkády, v křídlech mají profilované rámy a rovné nadokenní římsy, v rizalitu římsa se zubořezem. Okna v celém 2. patře mají opět rámování, na podokenních římsách. Nástavec rizalitu lemují polygonální pilastry. Balkon je umístěn v 1. patře rizalitu, na kamenných konzolkách a s kovovým zábradlím jemného geometrického dekoru. Korunní římsy zdobené zubořezem, v bočních částech doplněné navíc konzolami. Okna posledního patra s půlkruhovými záklenky, boční část nastavěna později. Zadní fasáda hladká.