židovský hřbitov

Hřbitov o rozměrech asi 110 m (podél toku) x 100 m se rozkládá na dosti prudkém svahu a je obehnaný kamennou, poměrně zachovalou zdí výšky 1-1,5 m. V ní na západní straně zděná omítaná brána. V obdélné holé stěně s plochou hlavní římsou vloženo jednoduché neprofilované půlkruhově zakončené ostění (obě postranní svislé části vytrženy). Od brány středem hřbitova jde jediná cesta či spíše pěšina. Na hřbitově velké množství náhrobků, řada z nich bohatě kamenicky tesaná (postranní pilastry, štítové nástavce, některé volutové s motivem konvičky apod.), jiné jednodušší, zakončené obloukem, hrotem ap. a další mladšího data tvaru obelisku. Převládají hebrejské a hebrejsko-německé nápisy, pouze německých je málo.