hospodářská budova

Přízemní budova, štítové průčelí bez oken, na nárožích pilastry, uprostřed předsazeny dva komíny. Zadní štítové průčelí hladké bez oken, k němu úzký přístavek bez hodnoty. Pravá strana 19 os, mezi okny od země polopilíře, které jsou nad okny půlkruhově zaklenuty s vrcholovým klenákem, oblouky nad okny bosovány, celek působí dojmem slepé patrové arkatury. Pod střechou odstupněná římsa korunní. Okna v přízemí obdélná, mnohotabulková, pod střechou menší okna na půdu segmentově zaklenutá. Levý bok 19 os, členění stejné jako u pravého boku. Uvnitř velká prostora zaklenutá 13 poli pruské placky na pasech. Za touto prostorou je místnost zaklenuta segmentovými klenbami. Střecha sedlová, ražené tašky.