lázeňský dům Zlatý hrozen

Dvoupatrový nárožní dům o sedmi okenních osách do náměstí a čtyřmi, dříve pěti do boční ulice je krytý valbovou střechou. Hlavní, do náměstí obrácené průčelí, člení na nároží ploché bosování, patra oddělují ploché páskové římsy. Přízemí je opatřeno okny v plochých štukových rámech, nad nimiž jsou v nadpraží ploché obdélné výplně. Vstupní portál je umístěn v ose domu a jeho ostění i stlačený záklenek lemuje plochá bosáž. Okna 1. patra lemují ploché štukové rámy a v nadpraží i parapetech mají geometrické výplně se zavěšenými kapkami. Okno, umístěné nad portálem má v parapetu zasazenou kruhovou desku s hlavou J. W. Goetha, v nadpraží zavěšený feston. Okna 2. patra jsou členěna stejně jako v 1. patře, geometrické výplně mají pouze v parapetech. Boční průčelí domu je hladké a okna mají jednoduché štukové rámy.