lázeňský dům Mozart

Dvoupatrový řadový dům se 3 rizality, zastřešený sedlovou střechou se zděnými vikýři mezi nástavci rizalitů. Průčelí přízemí se soklem má průběžnou bosáž, osový vstupní portál a okna s půlkruhovými záklenky s archivoltami. Rizality zdobí nárožní pilastry, vysoké přes všechna patra a sdružené vstupy na balkony ve slepých arkádách, pouze ve 2. patře středního rizalitu jsou okna stejně jako po bocích pravoúhlá. Průčelí končí hlavní římsou s obloučkovým vlysem a konzolkami. Také v nástavcích jsou sdružená okna. Zadní a boční fasády hladké, okna nová. Na severní straně v přízemí přiléhá polygonální veranda, zděná s velkými, půlkruhově zaklenutými, okny v šambránách, fasáda je v nároží zdobena lizénovými pasy s diamantováním.