kaple sv. Anny

Je to osmiboká centrála, vyrůstající z mohutného soklu, jejíž severní a jižní stěna jsou prodlouženy. Stavěna z hrázděného zdiva, které je na východě ze tří stran chráněno proti větru později přistavěnou cihlovou omítnutou plentou. Stanová střecha se šindelovou krytinou vybíhá v dřevěnou lucernu s plechovou cibulí. Střecha je posazena na dřevěný krov jehož pozednice profilací napodobují korunní římsu zdiva. Kaple má jednoduchý vchod se třemi schůdky, segmentový zděný záklenek je napodoben z trámoví (podobně upraven i výklenek nad vchodem, do něhož je posezen krucifix). Vpravo od vchodu visí informační tabule s názvem kaple. Značně prostý interiér, krytý dřevěným kasetovým stropem, je osvětlen dvěma pravoúhlými a dvěma okny s půlkruhovým zaklenutím.