městský dům

Nárožní, zděný, omítaný dvoupatrový dům o 2 × 6 osách se střechou v přední části valbovou, v zadní pultovou, krytou eternitem. Fasády hladké, s profilovanou hlavní římsou. V hlavním průčelí vlevo výklad, vpravo obdélný vstup do obchodu, v obou patrech po dvou oknech v líci, vše v plochých šambránách s lištou. Boční strana domu k radnici zakřivená a za prvními 3 osami zalomená. 3 osy blíže k hlavnímu průčelí v patrech obdobně řešené jako v průčelí, v přízemí pouze vstup do domu. Druhé 3 osy ve všech podlažích okna ve špaletách. Do dvora při mírně okoseném nároží v patrech malá obdélná okénka a další 2 okna v segmentově zakončených otvorech. V přízemí ve dvou půlkruhově ukončených arkádách levá zazděná.