měšťanský dům

Řadově šířkově disponovaný jednopatrový dům, v přízemí zděný, v patře hrázděný (s patrem mírně předstupujícím), omítaný, o 5 osách v přízemí a 7 osách v patře, s vysokou sedlovou střechou pobitou eternitem. Štíty (nad nižší dům vpravo a do uličky na dvůr vlevo) pobity svisle prkny. Okna v líci, v přízemí (3 vlevo od portálu, 1 vpravo) šestitabulková, v patře dělená do tvaru T, portál ve středu v přízemí kamenný, profilovaný, obdélný s uchy a hlavním klenákem a s nízkým obdélným světlíkem. Nad světlíkem v pásu vyryt letopočet 1713. Na římse (nad světlíkem) rozeklaný nástavec, jehož zvlněné strany svírají obloukem zakončený výklenek v něm soška Panny Marie (nově instalovaná). Omítky mezi horní stranou přízemních a dolní stranou oken prvého patra hladké (dělí je dřevěná římsa pod vysazeným 1. poschodím) stejně jako nad okny 1. patra mezi okny a v přízemí až k chodníku hrubě ohozené omítky. Okna 1. patra jen v líci. Na dvoře se nachází dřevěná kůlna, která není předmětem památkové ochrany.