kaple sv. Anny

Popis z roku 1970: Volně nad několika schůdky, stojící zděná omítaná převýšená stavba čtyřúhelného půdorysu s kratšími bočními stěnami konkávně prohnutými a se stříškou z prejzů. Na zalamovaném soklu stojí jónské hladké pilastry, nesoucí úseky kladí, na čelné straně přerušeného vysokým půlkruhově zakončeným otvorem, uzavřeným nyní prosklenými dveřmi s mříží. Pouze římsa z kladí se segmentově zvedá a utváří modelaci stříšky. V bočních stěnách kapličky obdélné v klenby s půlkruhovými odsazeným zakončením, vždy dvě nad sebou, dolní prázdné, v horních na půleliptické římse, vlevo socha sv. Václava, silně esovitě prohnutá, opírajíc se o kartušovitý štít u levé nohy, vpravo socha sv. Antonína s Ježíškem na levém předloktí. Na stříšce vlevo vpředu soška andílka (její protějšek vpravo chybí), na vrcholu socha sv. Josefa. Interiér vyklenutý.