dům Malé Versailles

Průčelí domu je jednopatrové, se šesti nepravidelně rozmístěnými osami okenními. Střecha je mansardová, krytá eternitem. Stěna v průčelí je zcela hladká, patro od přízemí je jenom jemně odsazeno mělkým ústupkem v omítce. Římsa nad 1. patrem je fabionová. V přízemí zleva je poměrně nízké okno se záklenkem tvaru stlačeného oblouku, pak novodobý nebo nověji upravený prostý obdélný vchod s novými dveřmi, na podestě nízkého dvouramenného schodiště z ulice. Dole jsou 2 okna stejná, jako okno vlevo, pak je na třech schůdcích další prostý obdélný vchod s novými dveřmi, vpravo je vedle něho delší okno, jinak je stejné jako ostatní okna přízemí. Okna mají paralelní ostění a okenice v líci stěny. V patře nepravidelně je rozmístěných celkem 6 obdélných prostých okének bez ostění, s novými dvoukřídlými okny. Přístavek vlevo je zcela bezcenný. Užitkový objekt přiléhající k domu byl přistavěn v 19. století. Barevnost původně asi žlutavá.