ohradní zeď se třemi branami

Severovýchodní strana pozemku je hlavní vstupní část. Od obslužné silnice je areál kostela uveden trojicí bran. Každá z bran je tvořena kvádrovým pilířem se sedlovou stříškou. Mezi pilíři jsou kovaná novodobá vrata z prutů se špičkou. Pilíře jsou omítané. Brány jsou umístěny po stranách areálu a uprostřed naproti hlavnímu vstupu. Brány mezi sebou jsou propojeny nízkou kamennou neomítanou zdí s kovaným plotem z kovových svislých prutů spojených vodorovnými příčlemi. Prostřední a pravá brána pokračují vzhůru ke kostelu přes schodiště (brána uprostřed) nebo pozvolným stoupáním. Povrch cest je proveden betonovou zámkovou dlažbou. Za levou branou je dvoustupňové schodiště a v terénu zřetelná nedlážděná cesta ke kostelu. Vedle levé brány je jednoramenné schodiště, které vede na sousední pozemek a cestu okolo plotu vymezujícího areál kostela. Zídka vede až k jihovýchodnímu okraji areálu, na zídce je plot v podobě pletiva nataženého mezi kovové sloupky.