zámek

Čtyřkřídlá jednopatrová budova s malým dvorkem se široce skosenými nárožími v šířce jedné okenní osy. Fasády na vysoké podezdívce členěné pásovou bosáží, prolomeny v suterénu 3+3 okenními osami, okna pravoúhlá, vsazená do líce zdiva. V ose hlavního průčelí prolomen pravoúhlý portál s profilovaným ostěním s ušima a lípaným dekorem v nadpraží. V nadpraží úsek římsy spočívající na volutových konsolách. Přízemí prolomeno 3+3 okenními osami, okna pravoúhlá, vsazená do líce zdiva. Přízemí odděleno od 1. patra kordónovou římsou, prolomeno 8 okenními osami, okna pravoúhlá, vsazená do líce zdiva, kolem oken profilované šambrány s lištou, pod okny průběžná parapetní římsa a kordonová římsa, nad okny úseky profilovaných říms. V parapetu obdélné vpadliny s lípaným dekorem. Nad okny 1. patra probíhá pás obloučkového vlysu, hlavní profilovaná konsolová římsa nese valbovou střechu . V ose průčelí nízký zalomený štít s piniovými šiškami na nárožích. Nárožní rizality také na vysoké podezdívce s pásovou bosáží, v patře omítka hladká. Fasáda prolomena 1x1x1 okenní osou, okna pravoúhlá. V 1. patře balkon s litinovým zábradlím, spočívající na volutových krakorcích. Rizalit završen atikou s narožními pilířky. Přízemí i patro převážně plochostropé, u východního křídla v přízemí se zachovala křížová klenba, v patře západního křídla hala s pruskými klenbami dělenými pasy a štukovými zrcadly ve vrcholu. Interiéry prošly novodobými stavebními úpravami.