lázeňský dům Paderewski

Dům o třech poschodích s mansardovou střešní nástavbou, se sedmi okny v každém poschodí. Střecha je krytá sedlovou střechou. Přízemí hlavního průčelí je hladké, modernizované, sedmiosou fasádu člení bosáž. Okna 1. a 2. patra jsou pravoúhlá, lemovaná páskovou lištou, s rovnou nadokenní římsou. Okna 1. patra mají obdélníkové parapetní výplně s rytou mřížkou, střední tři okna 1. a 2. patra mají pod nadokenní římsou obdélníkové výplně. Dvojice krajních oken 2. patra bez parapetních výplní. Druhé a třetí patro dělí kordonová římsa, ve středu s přímým obloukem ve štuku, po stranách s obdélníkovým vlysem (zubořezem). Okna 3. pochodí lemovaná úzkou páskou mají místo nadokenní římsy rovné oblouky ve štuku. Kamenná římsa ve středu je provedena jako konzolová. Střední mansardová nástavba s třemi obdélnými okny má segmentový tympanon, obdobně řešené krajní nástavby s trojúhelníkovým tympanonem.