měšťanský dům

Dvoupatrový řadový dům, za domem dvůr a dvorní objekt. Novodobý přístavek se spojovací chodbou ve dvoře nemá památkovou hodnotu. Fasáda je členěna profilovanými římsami, pilastry se schematizovanými hlavicemi s nasazeným obdélníkem- podobné řešení jako u sousedního objektu čp. 23, okna 1. poschodí mají reliefně členěné parapetní zazdívky, suprafenestry uzavírají nadokenní profilované římsy. Arkáda loubí je profilovaně rámována. Jedině průčelní fasáda je pozůstatkem historického stavu, kdy dům byl součástí levého souseda čp. 23, od něhož se oddělil v r. 1926. Následovala novostavba bezprostředně po roce 1933 skrytá za průčelím. V zadní části parcely je malý dvorek. Plocha dvorka je zadlážděna novodobou velkoplošnou keramickou dlažbou.