lázeňský dům Apollo

Nárožní čtyřpodlažní městský dům, jenž se rozkládá na nepravidelné parcele přibližně trojúhelníkového tvaru. Do dnešní podoby se secesní fasádou byl dům upraven v roce 1911. Čtyřpodlažní objekt završuje vestavba v mansardové střeše s množstvím vikýřů. Uliční fasády jsou zdobené v secesním stylu, dvorní fasády jsou hladké. Průčelí do ulice Třebízského je mírně zalomené, v tomto místě mu dominuje třípodlažní arkýř. Pod ním je vstup a nahoře věžičká se sochou Apollona. V nároží bloku je nakoso umístěn nižší arkýř, dvoupodlažní, s balkónem ve třetím patře, krytý stříškou na dvou sloupech. Fasádu objektu zdobí pásová rustika, velké množství secesní štukatury, detaily zábradlí balkónů a tvarování oken.