sbor Husův Církve československé husitské

Jednopatrová budova, průčelí 8 os, za osmou osou prosklená stěna s řadou tabulkových oken. Před 2.-7. osou otevřený průjezd na sedmi pilířích, k němu několik schodů, nad okny rovné římsy, u některých oken šambrány a podokenní římsy. Levý bok - 3 osy, střední vchod se schody a předsazenými dvěma pilíři, dveře půlkruhově zaklenuté, nad nimi segmentově vydutý balkón, nad ním kordonová římsa, lizény a korunní římsa. Dole vpravo na soklu základní kámen, na něm kalich s křížem, lipové větvičky a nápis: "L.P. 19 15/5 27" (15.5.1927). Zadní průčelí - 4 osy, za poslední osou prosklená stěna s řadou tabulkových oken. 3. osa - předsazené křídlo s římsami a pilastry. Nad rovnou střechou je hranolový nástavec, od kterého vybíhají na tři strany křídla s okny, nad vlastní modlitebnou (část s prosklenými stěnami), střecha valbová, eternit. Pravý bok bez os, před stěnou předsazen portikus s 5 pilíři.