kostel sv. Františka Serafinského

Chrámový areál zaujímá menší východní část plochy dnešního hřbitova, který byl proti své původní rozloze podstatně rozšířen ve 20. století západním směrem přibližně o 55 m. Hranice někdejšího hřbitova je možné vcelku přesně stanovit jednak podle dosud existující ohradní zdi, která se na jižní a severní straně hřbitova zachovala ve své původní délce, jednak podle indikační skici stabilního katastru z roku 1835. Rozsah areálu je nutno proti zakreslení v pozemkové mapě, pořízeném při GA v roce 1985, rozšířit o severní část starého hřbitova až k silnici. Areál se rozkládá při okraji plochého, možná umělým návozem vyrovnaného temena návrší, které spadá poměrně prudce k východu k zatáčce silnice a ke svažité návsi.