měšťanský dům s lékárnou

Jednopatrový řadový dům na obdélném půdoryse, směrem k jihu rozšířeném a ukončeném úskokem. K východní stěně se v tomto místě v úrovni patra přimyká dřevěná pavlač. Objekt je završen valbovou střechou s plochým vikýřem, jejíž krytinu tvoří eternitové šablony. Vstupní průčelí, orientované do náměstí, je dekorativně pojaté. Fasáda o pěti okenních osách s asymetricky umístěným segmentově ukončeným vstupem má boky zdůrazněné bosáží. Vstup ve vpadlině s kvalitními dvoukřídlými dřevěnými dveřmi je rámován dvěma sloupy s oblými dříky bez entase. Západní část průčelí zaujímá dřevěný výkladec a vstup do lékárny. Okna mají jednoduché, ploché šambrány. Severní část dispozice zaujímá lékárna, jejíž prostory jsou klenuty valeně s lunetovými výsečemi. Předmětem ochrany je dům čp. 74 a k němu náležející pozemek.