kostel sv. Jana Křtitele

Kostel stojí na bývalé hřbitově obklopeném zdí. Na východní straně hřbitova se nachází márnice. Při JV bráně schodiště vně hřbitova. SV od kostela, přes cestu zděná zvonice vklíněná do zahrady. Ohradní zeď ohraničuje plochu bývalého hřbitova, který dnes již není patrný. Jižní strana zdi s výraznými rozsáhlými trhlinami, věnec zdi je v souvislých pásech narušen, chybí jednotlivé tašky a cihly. Tato jižní strana ohradní zdi je zpevněna betonáží. Do zdi jsou prolomeny dvě brány, v jihovýchodní části se schodištěm, v severozápadní části je brána zaslepena zdivem z červené cihly, neomítnuto. Předmětem ochrany je kostel, márnice, ohradní zeď s bránami, zvonice, schodiště a pozemky vymezeného areálu.