lázeňský dům Terminus

Původně řadový čtyřpatrový dům. Jednotlivá podlaží domu byla v patrech propojena s interiéry domu č.p. 256. Průčelí pětiosé. V přízemí jednoduché výklady. Okna 1.–3. patra se zaoblenými horními rohy, okna ve 4. patře obdélná. Okna 1.–3. patra v lineárních plochých šambránách, ve cviklech paralelní výplně. Mezi okny 1. patra úzké sloupky na způsob sloupků gotických. V parapetech oken 1. patra reliéfní přetínavé motivy s kruhovými medailony s hlavou imperátora. Mezi okny 2. patra pilastry v dolní části kanelované, se slepými arkádami. Nad středy oken 3. patra maskarony a obloučkový vlys. Patra oddělena výraznými římsami, korunní římsa na konzolách, výrazně vyložená. Nad korunní římsou tři drobné vikýře s trojúhelnými frontony.