kostel

Kostel na obdélném půdorysu s polygonálním závěrem má hlavní průčelí zakončeno trojúhelným štítem, z jehož vrcholu vyrůstá hranolová věž. Stěny jsou členěny vpadlými i vystupujícími lisénami, závěr je mírně odsazen a zakončen oktagonálně. Z jihozápadního boku závěru vybíhá obdélná sakristie bez členěných průčelí. Boční stěny lodě jsou prolomeny dvěma vysokými okny s odsazeným půlkruhovým zaklenutím, podobně jsou prosvětleny boky závěru. Drobnější okno podobného typu se nachází na jihozápadní stěně sakristie. Hlavní průčelí je ve střední ose vybaveno širším vstupem s dvoukřídlými dřevěnými dveřmi s kovanými závěsy. Novější dveře jsou osazeny v kamenném barokním ostění s vystupujícím lemem a stylizovaným hlavním klenákem. Vstup je opatřen kovovou širokou stříškou zdobenou kovanými volutami. Stříška je mladší, nejspíše z přelomu 19. a 20. století. Nad vstupem je v ose umístěno okno ve tvaru svisle orientovaného oválu. Nad fabionovou oběžnou římsou se vztyčuje věž s postranními křídly štítu, křídla jsou hladce omítaná bez členění, obdobně je řešena věž. Ve střední ose hlavního průčelí je mezi křídly umístěno obdélné okno s novou výplní v horním podlaží věže je zdivo prolomeno ze všech stran obdélnými otvory se žaluziovými výplněmi. Věž je završena oplechovanou bání, vrcholová římsa je výrazně členěná, v osách stěn vyklenuta půlkruhem, který obepíná ciferníky hodin. Střecha věže vrcholí kovovým křížem, zbytek kostela je sedlově zastřešen, střecha je kryta novou keramickou krytinou. Sakristie je kryta břidlicí.