dům čp. 4

SV křídlo s průjezdem má fasády hladké, ukončené korunní římsou a členěné okny a dveřmi. Výjimku tvoří středový průjezd, který má profilované ostění s vrcholovým klenákem, ve spodní části kamenné s nákolníky a západní dvorní fasáda, která je členěna zazděnými polokruhovými arkádami s otvory. Průjezd má trámový strop s prkenným záklopem, podlaha je vydlážděna z kamenných kostek. Jižní křídlo domu je pojednáno architektonicky odlišně, je širší, vyšší a je doplněno dvěma mělkými rizality, půdorysně předstupujícími. Fasády jsou jednoduché, hladké, ukončeny fabiónovou římsou s vlysem. Fasády jsou prolomeny okny se segmentovým ukončením o dvou různých velikostech Segmentové nadpraží oken i dveří je pojednáno plasticky s vrcholovým klenákem. V rizalitu, ve střešní rovině je středový valbový vikýř uzavřený žaluziovými okenicemi.