fara

Areál fary se nachází jihovýchodně od kostela. Patrová budova s mansardovou střechou se hlavním průčelím otvírá k severu. Jižně od fary se nachází dvůr a původní kolna přestavěná na garáž. Východně od fary se rozprostírá oplocená zahrada. Patrová budova s mansardovou střechou je postavena na obdélném půdoryse. Hlavní severní průčelí je trojosé. V patře se nacházejí tři okna, která mají šambrány s ušima. Nad okny štukové ozdoby, pod parapetní římsou štukový vlys. V přízemí se vpravo nacházejí dvě pravoúhlá okna s jednoduchými šambránami. Vstupní dřevěné dveře jsou osazeny v dřevěné zárubni, vlevo od nich se nachází segmentově sklenutá zamřížovaná nika, ve které je umístněna socha sv. Jana Nepomuka. Vertikálně průčelí člení lizény, horizontálně pak jednoduchá patrová římsa a profilovaná korunní římsa. Východní průčelí je členěno čtyřosé, na nárožích a mezi dvěma dvojicemi oken jsou lizény. Okna v patře jsou totožná s okny v severním průčelí, okna v přízemí zdobí štukové šambrány s ušima. V jižním pětiosém průčelí se nalézají dřevěná dvoukřídlá okna se štukovými šambránami s ušima. Nad okny štukové ozdoby, pod parapetní římsou štukový vlys. Fasádu Člení lizény a římsy obdobně jako v severním průčelí. Dřevěné dveře vedoucí na zděnou terasu před budovou jsou osazeny do truhlářské zárubně. Terasa před jižním průčelím je dlážděná kameny, její ohradní zídka má korunu krytou pálenou krytinou. Mansardová střecha je krytá taškovou krytinou šedé barvy, na nárožích a hřebeni s hřebenáči. Nad úroveň střešní krytiny vystupují dva komíny. Interiér fary nebyl v době průzkumu přístupný.