vila Adolfa Flesche

Symetricky řešené hlavní průčelí člení tři okenní osy a bohatý štukový dekor. Ve čtyřosém portiku vstup s vodorovným nadpražím flankovaný obdélnými okny a pilastry. Portikus je podnoží pro balkon druhého podlaží ohrazený balustrádou. Pod konzolovou korunní římsou rizalitu v krajních obdélných polích festony s dravými ptáky. Obdélná dvoudílná okna ve špaletách, na podokenních římsách, v parteru s šambránami v podobě dekorativních pilastrů nesoucími kladí a s nadokenními římsami na konzolkách, v patře s profilovanými šambránami, štukovým dekorem v parapetních výplních a vegetabilním dekorem v suprafenestrách. Nárožní zkosené arkýře na polosloupech s mohutnými bohatě zdobenými hlavicemi. Arkýře členěny úzkými profilovanými pásy a z každé strany prolomeny obdélnými okny na podokenních římsách. Korunní římsa se zubořezem spočívá na volutových dekorativních konzolách.