park

Parková úprava byla založena spolu s výstavbou kostela. Na obdélníkové parcele s osově umístěným kostelem se nachází jednoduchá kompozice ve stejně symetrickém konceptu; hlavní cesta ve dvou ramenech obchází kostel v podélné ose, další přístupová cesta vede k jižnímu bočnímu vchodu. Některé z původních komunikací jsou nyní nevýrazné, prorostlé travou; vzhledem k absenci oplocení vznikly naopak další vyšlapané zkratky. Výsadby dřevin jsou uspořádány v osové symetrii podle osy kostela. Vstupní SZ strana je lemována řadou dubů se středovým průhledem na vstup do kostela. Prostorově ještě výraznější je dvojité stromořadí lip s jírovci za presbytářem kostela, které tvoří pozadí osového čelního pohledu. Po stranách kostela jsou dochovány mnohé stromy z původní výsadby, která odděluje klidový prostor kostela od okolní obytné zástavby. Kromě domácích druhů (lípa, javor klen) jsou zastoupeny i okrasné dřeviny (jírovec, cypřišek Lawsonův, douglaska). Původní obvodové živé ploty nejsou dochovány.