kříž - čtyři náhrobní kříže

Tepaný kříž na neznámém hrobě: V = 115cm, železný, tepaný kříž z pásů, s rameny ukončenými trojlistem. Na každém trojlistu je drobná plastická roseta. Mezi rameny je nepravidelná, zvlněná rozvilina d konci volutovitě stáčenými z oblých prutů. V křížení drobná, plechová, nápisová destička čtvercového tvaru. Kovaný kříž č. 2 na neznámém hrobě: Železný, kovaný kříž 170 cm vysoký, je kován ze železných prutů. Latinský kříž má 3 horní ramena ukončená v podobě listu s hrotem se dvěma drobnými, napříč umístěnými lístky. Mezi rameny jsou dole dvě volutově stočené esovky s drobnou volutou nahoře a mohutnou volutou dole. která je podepřena drobnou, odvrácenou volutkou. Esovky jsou navzájem i s rameny kříže spojeny vždy jedním plochým prstencem na každém rameni. V křížení drobný korpus Krista, nad ním zvlněný plochý pás s trojicí roset jako stříška. Hroty ramen kříže vytepány do liliových zakončení. Kovaný kříž č. 1 na hrobě Redererů ze Štokova: Železný, 180 cm, kovaný kříž z prutů. Ornament rozvilin: mezi rameny kříže jsou velké, esovité, čtyřhranné pruty; na koncích volutově stáčené. Pruty horní části jsou u příčného ramene sttočeny ve 2 voluty. Navzájem jsou spojeny želznými prstenci (po 1 na každém rameni). Kolem hrotl jsou vztyčeny drobné, volutovité útvary. Ramena zakončena vytepanými hroty. V křížení ramen drobný korpusn běžného typu. Tepaný kovaný kříž na neznámém hrobě: Železný, z plochých pásů tepaný kříž. Výška 210 cm. Ve spodní části je tordovaný dřík prutu. Pod křížením se mění v plochý prut. Příčné břevno je ploché, ukončené velikými trojlisty. Horní rameno je krátké, ukončené drobnějším trojlistem. Mezi rameny kříže je rozvilina z čtyřhranných prutů. - nahoře se 2 upevněnými, vytepanými andílčími polopostavami. V křížení umístěna plochá. plechová skříňka, nahoře uzavřená půlkruhem. Na horní břevno dosedá drobnější plochý kříž s rameny ukončenými trojlistem.