zámek - zámeček

Volně stojící patrová budova na obdélníkovém půdorysu, krytá taškovou valbovou střechou. Ve vstupním průčelí je sedm okenních os, v přízemí ve středu prostý pravoúhlý vchod. Nad ním je balkonek, posazený na dvou konzolách, se železným kovaným zábradlím. Na balkon vede velké francouzské okno. Nad kordonovou římsou v patře člení fasádu pilastrový řád s iónskými a čabrakovými hlavicemi. Okna jsou vsazena do jednoduchých, pravoúhlých šambrán, v patře zdobených vrcholovými klenáky. Nároží budovy člení bosáž v omítce. Na střeše, směrem k návsi, je čtyřboká věžička, krytá plechovým jehlanema ukončená malou cibulkou. Před věžičkou je do střechy posazen obdélný vikýř s trojúhelníkovým štítem, s malým půdním okénkem. Interiér je plochostropý.